Contact

Valkering Media B.V. is al meer dan tien jaar uitgever van verschillende sportsites in Nederland. We ambiëren om kwalitatieve websites uit te geven met als doel de bezoeker zodanig te informeren over desbetreffende sporten dat zij de sport(en) goed kan begrijpen en volgen.

Wij kunnen inmiddels zeggen dat wij weten hoe de hazen lopen in de online media en we zijn tot nu toe in staat geweest om ons aan te passen aan grote transities in de online media. Onder andere grote veranderingen op het gebied van desktop versus mobiel, veranderingen in het gebruik sociale media en in technologie van Google en de code waar de sites op staan.

Wij werken met een gemotiveerd team van plus minus 35 mensen (oktober 2022) aan de vier verschillende websites, waarbij de fte’s inmiddels op meer dan 10 personen staat. Daarnaast streven we naar loyaliteit aan partners met wie wij samen werken, onder andere op het gebied van technologie en online advertenties. Wij zijn ervan overtuigd dat lange termijn samenwerkingen de meeste vruchten afwerpen.

Valkering Media B.V.
Weesperstraat 96D
1112AP Diemen

+31 6 50 40 91 00
s.valkering@valkeringmedia.nl